Zo kan ik mezelf ontwikkelen om nog beter te worden op IT-gebied

Na haar opleiding is Nicolien meteen aan de slag gegaan als assistent accountant bij het kantoor waar ze ook stage had gelopen. In 2021 heeft ze de overstap gemaakt naar LDJ. Ze was niet op zoek naar iets nieuws, maar werd getriggerd door een vacature in de krant en besloot de stoute schoenen aan te trekken.

Afwisselend werk

“Op school vond ik rekenen en wiskunde altijd leuk. Volgens een beroepentest paste het beroep van accountant bij mij en dat ben ik toen gaan doen. Ik heb tijdens mijn opleiding ook stage gelopen in het bedrijfsleven, maar daar merkte ik al gauw een sleur in de werkzaamheden. Het werken op een accountantskantoor vind ik veel afwisselender. Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan bij mijn stagebedrijf, daar heb ik ruim 14 jaar gewerkt.”

Wil je ook bij Lentink De Jonge aan de slag als accountant of adviseur? We hebben verschillende vacatures. Maar een open sollicitatie mag ook. Altijd.

Accountancy en automatisering

“Ik merkte dat ik het leuk vond om meer met automatisering te doen. Bij mijn vorige werk kon dit alleen binnen mijn eigen team. Ze hebben een aparte hoofdvestiging, op het regiokantoor waren er verder weinig mogelijkheden. Ik was niet op zoek naar een andere baan, maar toen zag ik de vacature van LDJ in de krant: ‘Wil jij je talenten graag inzetten om onze online dienstverlening op een hoger plan te tillen? Mooi, dan gaan we graag met jou in gesprek’. Dit sprak me meteen aan en toen ging het allemaal heel snel.”

Tijd voor ontwikkeling

“We hebben samen gekeken naar wat ik graag zou willen doen en hoe dat zou kunnen passen binnen LDJ. Ik houd me nu voornamelijk bezig met het opzetten en de hele inrichting van online administraties. Dat doe ik samen met mijn collega’s van het IT Consultancyteam. Ik vind het heel fijn dat ik bij LDJ de tijd en mogelijkheden krijg om de cursussen te volgen die ik wil. Zo kan ik mezelf ontwikkelen en nog beter worden op IT-gebied.”

Soms maakt iets kleins een groot verschil

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen. Soms kun je een kleine aanpassing in de boekhouding doen, die voor het proces van de klant een heel groot verschil maakt. De positieve reacties die je krijgt als je iets hebt kunnen toevoegen waar de klant echt iets aan heeft, dat maakt mijn werk echt leuk.”

Je thuis voelen

“Of ik heb moeten wennen aan het werken bij LDJ? Nee, eigenlijk helemaal niet. Het voelde vanaf het begin als thuis, ik hoorde er gelijk bij. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis kan werken wanneer dat voor mij goed uitkomt. Die flexibiliteit is heel prettig, dat past goed bij mij.”

Ook andere medewerkers vertellen je graag meer over het werken bij Lentink De Jonge. Het enthousiasme en de groeimogelijkheden proef je bij iedereen.
Wil jij dat ook ervaren? Proef de sfeer op een van onze kantoren tijdens een kennismakingsgesprek!