“Zo kan ik me ontwikkelen zoals ik dat zelf wil”

Wat doe je als je je Vwo-diploma hebt gehaald, je houdt van cijfers en je wilt graag in de praktijk aan de slag? Tamara (25) koos in 2013 voor het Werken & Leren traject van Lentink De Jonge. Naast haar ontwikkeling van junior-assistent accountant naar aankomend controleleider, zit Tamara nu in de eindfase van haar WO Master Accountancy bij Nyenrode.

Een warm bad

“Na mijn VWO wist ik dat ik iets met cijfers wilde doen, en vooral ook iets praktisch. Ik had me al ingeschreven voor HBO Bedrijfseconomie toen de decaan me wees op de mogelijkheid van werken en leren bij Lentink De Jonge. Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak, het voelde meteen vertrouwd. De overgang van school aan een fulltime combinatie van werken en leren was in het begin best heftig, maar ik werd heel goed opgevangen. het voelde als een warm bad.”

Wil je ook bij Lentink De jonge aan de slag als accountant of adviseur? We hebben verschillende vacatures. Maar een open sollicitatie mag ook. Altijd.

Leren in de praktijk

“Voor mij werkt de combinatie van werken en leren heel goed, als ik nu zou moeten kiezen zou ik dezelfde keuze maken. Het heeft me ook veel gebracht qua ontwikkeling, zowel in mijn werk als privé. Vanaf de start mocht ik meteen mee naar klanten, meteen aan de slag in de praktijk. Bij LDJ werken we voor veel verschillende bedrijven, niet voor één specifieke sector. Dat is aan de ene kant heel leerzaam en aan de andere kant zorgt het ook voor een leuke afwisseling in je werk.”

We gaan ervoor, maar wel samen

“Ik vind het leuk om veel contact te hebben met klanten en te werken aan het opbouwen van een klantrelatie. Ook het coachen en begeleiden van collega’s binnen ons team vind ik heel leuk om te doen. Bij LDJ krijg ik daarnaast veel mogelijkheden om werkzaamheden op te pakken die bij mij passen, zoals het ontwikkelen en beheren van onze social media kanalen en het applicatiebeheer van CaseWare. Bij LDJ is er veel persoonlijke aandacht en een informele sfeer op alle niveaus van de organisatie. We gaan ervoor, maar wel samen”

De ideale combinatie

“Naast mijn werk ligt mijn grote passie bij de paardensport, daar haal ik veel energie uit. Bij allebei ben ik gefocust op resultaat, ik wil er altijd het beste uithalen. Bij LDJ heb ik de mogelijkheid beide te kunnen doen. Ik begin vaak vroeg, waardoor ik ’s middags kan trainen. LDJ is voor mij de ideale combinatie: een fijne werkomgeving met een vast team, en daarnaast veel kwaliteit en specialisatie om me verder te ontwikkelen zoals ik dat wil.”

Wil je naast Tamara van nog meer medewerkers van Lentink horen hoe zij hun werk ervaren? Onze medewerkers vertellen het je graag. Bekijk ook gelijk onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.