Onze roots

Ons verhaal start 65 jaar geleden. Toen begon Martin Lentink zijn eigen accountantspraktijk in Harderwijk. Zo stond hij aan de basis van wat nu Lentink De Jonge accountants & adviseurs is. Tegenwoordig zijn we met ruim 100 collega’s. Je vindt ons niet alleen in Harderwijk, maar ook in Putten, Zeewolde, Bilthoven en Rotterdam. Een enorme groei!  Waarbij we persoonlijk contact heel belangrijk vinden. Niet alleen voor onze klanten, juist ook voor onze medewerkers!

We zijn een full service kantoor. Gespecialiseerd in accountancy, audit & assurance, fiscaliteit, corporate finance, salaris, HR, IT-advies en staff & support. Werken bij één van onze afdelingen? Check de verschillende vakgebieden.

Onze visie

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop! Naast tevreden klanten natuurlijk. Ons motto? Cijfers met meerwaarde. Ons doel? Eersteklas kwaliteit bieden. We zijn leergierig. Het allerbelangrijkst vinden we dat je plezier hebt in je werk. Dat je je gezien en gehoord voelt. Individueel, maar ook binnen het team waarin je werkt.

Onze klanten

Lentink De Jonge werkt voor allerlei organisaties, van groot- tot kleinbedrijven, van maatschappelijke instellingen tot stichtingen, vrije beroepsuitoefenaars, zzp’ers en particulieren. De meeste klanten bevinden zich in Gelderland, Flevoland en Utrecht. Met de komst van ons kantoor in Rotterdam zijn we ook steeds meer in de Randstad te vinden.

We zijn aangesloten bij Kreston Global, een internationaal en wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Hierdoor doen we ook opdrachten buiten onze eigen provincies. En ook buiten Nederland!

Jouw collega’s

Bij LDJ werken mensen met diverse leeftijden en achtergronden. Onze werkomgeving is informeel en professioneel. Waar je ook jezelf kunt zijn. Waar talent wordt gewaardeerd. En gestimuleerd. Wij zijn enthousiast, professioneel en innovatief. Pakken ook de ruimte voor sociale contacten. Verspreid over het jaar zijn er gezellige activiteiten. Zo organiseren we afdelingsuitjes en borrels, of stappen op de pedalen voor een mountainbike tour.

Onze arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Bij een fulltime dienstverband start je met 29 vakantiedagen. We hebben een goede pensioenregeling. Een lease auto (afhankelijk van je functie), flexibele werktijden en een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden. Kijk ook bij leren en doorgroeien.