“Die dynamiek, met klanten en met collega’s, daar hou ik van.”

Na haar bachelor Nederlands Recht koos Denise voor de master Fiscaal Recht. Tijdens haar studie wilde ze graag meteen praktijkervaring opdoen.
Via een open sollicitatie is Denise in februari 2014 gestart als (eerste!) werkstudent op de fiscale afdeling van Lentink De Jonge.
Nu, 8 jaar later, is ze doorgegroeid naar de functie van Senior Belastingadviseur.

Leren en werken

“Ik miste iets tijdens mijn studie Nederlands Recht. Wat ik miste ontdekte ik bij het vak Belastingrecht: cijfers! Ik heb daarom gekozen voor de master Fiscaal Recht. Ik wilde naast mijn studie graag meteen praktijkervaring opdoen. Leren én werken, zo heb ik het altijd gedaan. Na het afronden van mijn studie ben ik gestart bij LDJ in de combifunctie van junior belastingadviseur en aangiftemedewerker.”

Wil je ook bij Lentink De Jonge aan de slag als accountant of adviseur? We hebben verschillende vacatures. Maar een open sollicitatie mag ook. Altijd.

Dynamiek

“Mensen denken soms dat een kantoorbaan saai is, maar mijn baan is dat zeker niet! Elke ochtend weet ik niet hoe mijn dag eruit gaat zien. Dat moet bij je passen, maar ik vind het heerlijk. Die dynamiek, met klanten en met collega’s, daar hou ik van. Iemand ontzorgen en verder helpen, dat is waar ik het voor doe. Dat werkt thuis zo, maar ook op kantoor: als collega’s lekker in hun vel zitten en klanten tevreden zijn, ben ik dat ook.”

Mijn eigen pad

“Ik heb de afgelopen jaren altijd mijn eigen pad gekozen. Wat wil ik doen? En wat heb ik daarvoor nodig? Bij LDJ is hier veel ruimte voor. Je krijgt de vrijheid om initiatief te nemen, diverse werkzaamheden op te pakken en om jezelf te ontwikkelen. Op vaktechnisch gebied, maar zeker ook bij het ontwikkelen van je soft skills. Ik heb een HD-traject (Human Development – red.) gevolgd, daar heb ik veel aan gehad. In mijn werk, maar ook privé. Je wordt je bewuster van je eigen handelen en het effect op anderen, daarnaast leer je effectiever om te gaan met situaties waar je wel of juist geen invloed op hebt.”

Grote fiscale afdeling

“Veel andere kantoren hebben één of enkele fiscale collega’s op de vestiging. Bij LDJ hebben we een grote, gecentraliseerde fiscale afdeling in Harderwijk. Hierdoor kun je veel sparren met collega’s en je snel ontwikkelen op jouw vakgebied. Doordat we elkaar scherp houden en veel kennis bij elkaar hebben, is de kwaliteit van ons werk hoog.
En natuurlijk is het ook gezellig, met zo’n grote club bij elkaar.”

Wil je naast Denise van nog meer medewerkers van Lentink horen hoe zij hun werk ervaren?
Onze medewerkers vertellen het je graag. Bekijk ook gelijk onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.