“Het is gezellig met collega’s, dat past bij mij.”

Nicole (26) heeft HBO Bedrijfseconomie gestudeerd. In haar derde jaar koos ze voor de minor Accountancy. Op zoek naar een stageopdracht kwam ze terecht bij Lentink De Jonge, waar ze onderzoek heeft gedaan naar ‘continuous reporting’ binnen de accountancy. Na haar stage in 2017 kreeg Nicole een baan aangeboden bij LDJ.

Waarom LDJ?

“De sfeer op kantoor is fijn, het is gezellig met collega’s. Je kan overal binnenlopen, dat past bij mij. We zijn allemaal anders, maar toch elkaars gelijke. Er is aandacht voor de mensen en er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd. De werktijden zijn flexibel en als ik wil kan ik thuiswerken. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.”

Ook als assistent accountant aan de slag? Bekijk onze vacatures en wie weet zien we je snel!

Nooit uitgeleerd

“Nadat ik bij LDJ gestart ben, heb ik binnen een jaar de opleiding HBO Accountancy afgerond. Meteen daarna ben ik meteen gestart met de opleiding Post HBO Accountancy. Het theoriedeel heb ik in het voorjaar van 2020 afgerond, binnenkort start ik met de praktijkopleiding. Over een jaar of drie hoop ik mijn AA-titel binnen te hebben.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Ik vind het leuk om klanten te helpen bij hun financiële vragen. Als zij tevreden zijn – en dat ook uiten –  dan geeft mij dat voldoening. Net even dat stapje extra zetten, de klant een stapje vóór zijn, dan lever je echt meerwaarde.”

Nog meer medewerkers van Lentink De Jonge zijn trots op dit bedrijf. Laat ze je overtuigen en lees meer verhalen in medewerkers aan het woord.