“We kunnen veel van elkaar leren.”

Wouter Morsink is 36 jaar, woont in Rotterdam en is getrouwd met Linda. Hij is zijn carrière als registeraccountant begonnen bij EY en besloot als telg uit een ondernemersfamilie om in 2018 zijn eigen accountantskantoor te starten.

Partner

Sinds 2021 werkt Wouter nauw samen met Lentink De Jonge. Deze samenwerking werd bekrachtigd: vanaf 2022 maakt Morsink Accountants & Adviseurs in Rotterdam deel uit van LDJ, waarbij Wouter is toegetreden tot de maatschap Lentink De Jonge.

Ondernemerschap

“Ik kom uit een familie van ondernemers, geboren in Rotterdam en opgegroeid op de Veluwe. Ik heb met veel plezier gewerkt bij EY, maar het ondernemerschap bleef trekken. Ik wilde mij graag meer focussen op het helpen van MKB-ondernemers op accountancygebied en ben daarom in 2018 mijn eigen kantoor gestart. In drie jaar tijd zijn we nu uitgegroeid tot een vestiging met 7 medewerkers. Daarnaast geef ik met veel plezier les op Nyenrode.”

Samenwerking

“Mijn roots liggen in de auditpraktijk en die werkzaamheden heb ik de afgelopen jaren wel gemist, ik was op zoek naar vaktechnische uitdaging. Daarnaast wil ik mijn klanten een zo breed mogelijk en vakkundige dienstverlening bieden, ook op bijvoorbeeld het gebied van fiscaliteit en corporate finance. De samenwerking met LDJ bevalt uitstekend. Zó goed zelfs, dat wij met Morsink Accountants vanaf 2022 zijn aangesloten bij Lentink De Jonge.”

Veluwse nuchterheid en Rotterdamse bravoure

“Door onze integratie snijdt het mes aan twee kanten: onze klanten in de regio Rotterdam hebben de beschikking over een heel brede kennisorganisatie, en het team van LDJ wordt aangevuld op het gebied van accounting, corporate finance en ondernemerschap. Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat je elkaar enorm kunt versterken, juist als je verschillend bent: Veluwse nuchterheid en Rotterdamse bravoure gaan heel goed samen, we kunnen veel van elkaar leren. Lentink De Jonge heeft met ongeveer 100 medewerkers ongelooflijk veel kennis in huis, en tegelijkertijd behouden wij de flexibiliteit van een relatief kleine organisatie. Het afgelopen jaar hebben wij daar met regelmaat complimenten voor ontvangen vanuit onze klanten. Ontzettend leuk natuurlijk!”

Ambitie

“De afgelopen jaren hebben we in Rotterdam een mooie groei doorgemaakt en die willen we doorzetten: binnen vijf jaar willen we verder uitgroeien tot een full service LDJ-kantoor met een volledige dienstverlening op het gebied van (wettelijke) Audit, Samenstel, Fiscaal en Corporate Finance.
We groeien snel en zijn altijd op zoek naar nieuw talent om deze uitdaging met ons aan te gaan.”

Wil je naast Wouter van nog meer medewerkers van Lentink horen hoe zij hun werk ervaren?
Onze medewerkers vertellen het je graag. Bekijk ook gelijk onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.